Uitverkochte editie van Best Kept Secret 2018 met 25.000 bezoekers per dag

‘LCD Soundsystem is playing at our house’ en ondertussen blikt de organisatie van Best Kept Secret alvast terug (én vooruit) op een meer dan geslaagde zesde editie van het festival. Dagelijks genoten 25.000 bezoekers van in totaal 102 bands en DJ’s op 6 verschillende podia. Onder ideale omstandigheden: zwoele temperaturen, een intiem festivalterrein, ruim 50 top food stands en een nieuwe Hang Out/Over waar je overdag lekker kon chillen en waar ’s avonds spontaan feestjes losbarstten.

Wederom had het festival een ijzersterke programmering dit jaar, met op vrijdag Arctic Monkeys die veel indruk maakten en op zaterdag The National die menig bezoeker tot tranen toe beroerde. Speciale vermelding voor Khruangbin, die de TWO al vroeg op de zondagmiddag in extase kreeg. Voor Sudan Archives, de naam die op vrijdagmiddag over het festivalterrein rondging en voor Wolf Alice die hun set op ONE letterlijk eindigden met een frisse duik in het meer. De vrouwelijke acts waren sowieso sterk vertegenwoordigd dit jaar, er stonden maar liefst 39 frontvrouwen op het podium.

Terwijl het festival nog enkele uren doorgaat, kondigt de organisatie alvast aan dat Best Kept Secret in 2019 zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni. Ideaal, want de meeste mensen zijn op de Pinkstermaandag vrij. Early Bird tickets kosten 145 euro en zijn beperkt beschikbaar. De verkoop start aanstaande dinsdag 12 juni om 12:00. Groepsbundels (12 voor de prijs van 10) zijn dan ook in beperkte oplage beschikbaar. Dagtickets, accommodaties en overige tickets gaan later in de verkoop. Meer informatie daarover volgt later.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over