Tienen Troef organiseert voor de 3de maal het Gala van de Tiense Troeven! Hierbij worden Tienenaars in de bloemetjes gezet die in 2019 het verschil maakten. Suikerrock is genomineerd in de categorie 'Evenement van het jaar'. Tot 19 januari kan je stemmen op je favoriete Tiense festival via de website van Tienen Troef! Doen!

Suikerrock wenst je prettige feestdagen en een geweldig 2020!

We verwachten je op de Suikerrock ‘Farewell Edition’. Suikerrock neemt daarmee afscheid in schoonheid vanaf donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus 2020. Op donderdag 30 julimet een ‘Farewell Party’ op de Grote Markt. Vanaf vrijdag 31 juli start het festival in het volledige stadscentrum, met de gekende elementen zoals de Foodtruck Corner, DJ-Stage en Acoustic Stage. Ook op die dag een Throwback Line-Up op het hoofdpodium, met alleen groepen die al eens bij ons op de planken stonden in de voorbije 33 jaar. The Sisters of Mercy en White Lies zijn hiervoor de eerste namen. Zaterdag en zondag blijven twee traditionele Suikerrock dagen, met op zondag de traditionele Family Day.

Nog op zoek naar een origineel cadeau?: Je kan vanaf nu combitickets aanschaffen met vroegboek korting! Geldig voor vier dagen (afscheids)feesten, maar let op: Deze prijs geldt slechts tot 5 januari 2020 om middernacht. Ook dagtickets voor vrijdag 31 juli en ook drankjetons zijn vanaf nu beschikbaar.Tickets via suikerrock.be/tickets. Indien je elektronisch betaald kan je onmiddellijk je ticket(s) downloaden!

Nog eenmaal de Tiense kasseien laten daveren, de ‘vibe’ voelen en de ‘sweetness’ proeven op donderdag 30 en vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus 2020! We’re going out with a bang!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over