Mogen we aan u voorstellen: Stef Poelmans, de nieuwe presentator van Nickelodeon in Vlaanderen. Stef is 21 jaar, komt uit Antwerpen en is zeker geen onbekende op televisiegebied. Zo speelde hij gastrollen in populaire kindershows als Hotel 13, Slot Marsepeinstein en Ghost Rockers en presenteerde hij eerder voor VTMKZOOM. Daarnaast acteert Stef bij De Komedie Compagnie in Antwerpen waar hij ook werkt als regieassistent.

Voor Nickelodeon gaat Stef de komende periode een flink aantal nieuwe, lokaal geproduceerde programma's presenteren waaronder Race naar de KCA's (vanaf 12 februari elke zondag te zien), de Nickelodeon Kids' Choice Awards 2017 (zondag 12 maart) en Grappenmakers (vanaf 18 februari elke zaterdag te zien).

Maar wie kan Stef beter voorstellen dan Stef zelf? Bekijk hieronder de video.

Wist je dat…

…Stef vroeger clown wilde worden?

…Stef alle avonturen van Samson en Gert gezien heeft?

…Stef “Jingle Bells” kan spelen op een blokfluit?

…Stef graag met Jim Carrey in een film zou willen spelen?

…Stef zijn lievelingsvak op school vroeger “toneel” was?

Over Nickelodeon België

Nickelodeon is het merk voor kinderen binnen de merkenportfolio van Viacom International Media Networks Benelux. De van oorsprong Amerikaanse zender is wereldwijd Nickelodeon één van de grootste entertainmentmerken voor kinderen, in België is Nickelodeon de nummer 1 commerciële kinderzender. Ook zijn in België zusterzenders Nick Jr., NickToons en Nick Music te zien. Het is de plek waar kinderen op de eerste plek staan; zij staan centraal in alles dat Nickelodeon doet. Van de ontwikkeling van series, websites, apps en social media tot events en consumentenproducten. De Nickelodeon-programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar en bestaat onder meer uit live action, animatie en game shows. Het entertainmentmerk besteedt veel aandacht aan het lokaliseren van de zender voor de Belgische kijker. Zo is een groot deel van de live action- en animatieseries in het Vlaams nagesynchroniseerd en zijn er veel producties te zien uit België en Nederland, zoals De Ludwigs, Race naar de KCA's, Grappenmakers en Cool Factor. In Vlaanderen heeft Nickelodeon een marktaandeel van 9% onder kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Online bereikt de Nickelodeon-website bijna 170.000 unieke bezoekers per maand. Nickelodeon is in België te zien via Proximus op kanaal 134 en via Telenet op kanaal 31.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: