Mauro goes Jazz ! De Hamsters en Mauro Pawlowski vonden elkaar op meerdere vlakken in The Peter Houben Songbook: beiden even onverzadigbaar op vlak van nieuwe muzikale avonturen en beiden een zwak voor zowel meisjes in jacuzzi's als live on tape opnamen. Na een live passage in cc Luchtbal (Antwerpen) leek het logisch de pop/jazz/indie/grunge/rock/whatever-sound die de jongens op het podium brachten ook op plaat te zetten. Et voilà.

Wie de nummers van Mitsoobishy Jacson en Houben’s andere bands en projecten zoals Nemo en Benny Zen kent, weet ongeveer waaraan hij zich kan verwachten. Maar giet daar dan een heerlijke Mauro Pawjazzski saus over. Niet te missen nostalgie maar steeds avontuurlijk en spannend met een Mauro in allerbeste doen op vocals en gitaar. Kortom een verrassende én sterke plaat.

De jazzcats van de Hamsters kennen elkaar van lang geleden tijdens het wilde leven op het illustere Antwerpse De Coninckplein. Mauro sloot éénmalig en op hun uitnodiging aan in cc Luchtbal (Antwerpen), waar de groep een nog steeds lopende concertenreeks speelt met telkens een andere, verrassende muzikale gast, onder de noemer Small Zoo. Zo waren o.m. Roland van Campenhout, Pascal Deweze en Gregory Frateur (Dez Mona) reeds te gast, and more to come…

Het album wordt voorgesteld op 31 Maart in de AB Brussel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: