De Belgische punk band The Kids opgericht door Ludo Mariman debuteerde in 1978 met hun ijzersterk titelloos album, dat zondermeer een plaatst verdient in de wereldwijde lijst van de strafste albums van seventies punk bands. Na nog 4 studio albums hield de groep er midden Jaren ’80 mee op om goed 10 jaar later de draad toch weer op te nemen. Sindsdien zijn The Kids een veel gevraagde en geliefde groep in binnen en buitenland, daarbij voornamelijk focussend op het punky material van de twee eerste albums dat moeiteloos de tands des tijds heeft doorstaan.

Nog altijd de kwaadste groep van land en dat zegt veel over de scherpte en gretigheid waarmee Mariman en co er live nog steeds invliegen. The Kids blijft hoe dan ook nu nog zonder meer een absolute top band !

Het album “Flabbergasted” werd begin 2001 opgenomen in de AB Club in Brussel en het jaar nadien uitsluitend op CD uitgebracht om vervolgens zeer snel uit te verkopen. Nu voor de eerste maal op vinyl met opgepoetste sound én volledig nieuw artwork. Een niet te missen album, scherp als een scheermes waarop in een rotvaart vele Kids klassiekers en enkele punk covers de revue passeren.

Het album wordt voorgesteld met een optreden op zaterdag 18 April, in De Studio in Antwerpen met Kloot Per W als support act. www.destudio.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: