Peter Minnebo

Er werd al wat geheimzinnig over gedaan maar de locatie, namelijk het Jacht Evanna in het Kattendijkdok, bleek een goede tip. Tijdens een nazomerse boottocht werd de volledige cast van de Winterrevue 2016,inclusief het ballet,voorgesteld aan de pers.

Gelegenheidsgastheer Jelle Cleymans kreeg van regisseur Stany Crets de primeur. Nicole en Hugo schitteren deze winter in de Winterrevue. Stany Crets kan rekenen op een superteam in de Winterrevue en begint alvast ambitieus aan zijn tweede Winterrevue. “Meer van hetzelfde, maar dan beter. Of nee, iets helemaal anders. Of nee. Iets dat niet te omschrijven is. Laat maar. De revue moet nog gemaakt worden, dus veel voorspellende woorden moeten er nog niet aan besteed worden.”,aldus Stany. Of er iets typisch Stany Cretseriaans is aan die Winterrevue? “Dat moeten de mensen die komen kijken, maar bepalen”.

De cast is nu compleet met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa(bekend van The Voice Vlaanderen), Nicole & Hugo. Nog een primeur, Nicole & Hugo brengen 7 december een kerstsingle uit ten voordele van “Schenk een lach”, dit in productie van CNR records.

Afspraak met het publiek vanaf 15 december in Theater Elckerlyc. De enthoesiaste cast onthulde meteen ook de officiële affiche. Tickets: www.winterrevue.be of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: