Sinds deze week is Theater Elckerlyc gedurende twee maanden de biotoop van de sterrencast, het ballet en de creatives van de Winterrevue 2016. Regisseur Stany Crets heeft opnieuw spannende plannen met zijn team. Er is dus werk aan de winkel. De cast startte vandaag alvast met een gezellig persontbijt in Theater Elckerlyc. Vanaf 10 uur was het alweer repeteren geblazen voor Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo. Afspraak met het publiek in de WINTERREVUE vanaf 15 december in Theater Elckerlyc. Als afsluiter van het ontbijt kreeg de aanwezige pers, in primeur, alvast de nieuwe kerstsingle van Nicole & Hugo te horen, t.v.v. Schenk Een Lach. “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS” is te koop vanaf 7 december.

Nicole & Hugo brengen een kerst single uit t.v.v. “schenk een lach”

Vanaf 7 december, de dag nadat sinterklaas het land verlaat, brengen Nicole & Hugo een kerstnummer uit: “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”. CNR records zal deze produceren. Eén van de grootste Moderne Kerstklassiekers ooit, kreeg voor de gelegenheid een tekst van Stany Crets. Er wordt ook een videoclip gemaakt. Deze single zal exclusief verkocht worden tijdens de WINTERREVUE in THEATER ELCKERLYC. De winst gaat integraal naar “Schenk een lach”, een initiatief van Theater Elckerlyc met Greet Rouffaer en Bart de Bondt als peter en meter. “Schenk een lach” heeft als doel mensen die niet over de financiële middelen beschikken, de kans te bieden om cultuur te beleven en te genieten van een avondje in het theater. Alle info over “Schenk een lach” staat op www.schenkeenlach.be .

Hoge verwachtingen met dit team

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het tweede jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: styling door Griet Van Landeghem en Tine Deseure, choreografie door Laurent Flament en een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts.

Regisseur Crets begint alvast ambitieus aan zijn tweede WINTERREVUE: “Meer van hetzelfde, maar dan beter. Dat lijkt me een goeie omschrijving van de volgende WINTERREVUE. Of nee. Iets helemaal anders. Of nee. Iets dat niet te omschrijven is. Laat maar. De revue moet nog gemaakt worden dus veel voorspellende woorden moeten er niet aan besteed worden. Wat kan ik zeggen? De editie van vorig jaar werd bijzonder goed ontvangen door zowel pers en publiek dus de lat ligt hoog. Het publiek van vorig jaar zal terug komen en er zal een nieuw publiek zijn weg vinden dit jaar. De verwachtingen zijn enorm.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
WInterrevue
Datum: 
Vanaf 15 december 2016
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over