Binnenkort is Theater Elckerlyc de biotoop van de cast, het ballet en de creatives van de WINTERREVUE 2017. Regisseur Stany Crets heeft opnieuw spannende plannen met zijn team. Hij had alvast een inspirerende plek uitgekozen om het script van “The Sound of Movies” aan zijn acteurs uit te delen. De cast met Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke kregen een winterse sneeuwbeleving voorgeschoteld door hun regisseur. Hij gaf immers afspraak met cast, team en pers in de gloednieuwe indoor sneeuwbaan Aspen in Wilrijk. Meteen ook een sneakpreview van deze locatie.

derde editie winterrevue met inspirerend thema: The Sound Of Movies.

De tandem achter Theatertainment en Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het derde jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: choreografie door Laurent Flament, een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts en styling door Griet Van Landeghem. Regisseur Crets belooft voor de derde editie een WINTERREVUE mét pluimen.

Bovendien wordt er dit jaar voor het eerst met een thema gewerkt “The Sound of Movies”. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Bovendien mag de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan: Herbert Flack. Wie wil weten of Herbert zich ook aan zang en dans zal wagen, moet wachten tot 15 december.

Praktische informatie

WINTERREVUE vanaf 15 december 2017 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

  • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
  • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Herbert Flack, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) - of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  • Data: van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op 23 december 2017 om 20u00.
  • Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
  • Geniet voor de voorstelling van het “Hollywood”- menu aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: