Henri (Ruud De Ridder) is een rijke zakenman die al 20 jaar gescheiden leeft van zijn ex (Nicole Laurent). Maar Julie blijft te pas en te onpas bij hem binnenvallen. Voor de zoveelste keer is het gedaan met haar vriend/man en komt ze bij hem uithuilen. Haar tranen zijn rap gedroogd als haar ex haar tijdelijk terug in huis wil halen en haar bovendien geld wilt lenen voor een nieuwe wagen. Maar ze is niet de enige die een nieuwe wagen nodig heeft. Ook zijn zus Simone (Magda Peeters) heeft geld nodig nadat ze haar auto perte totale gereden heeft. En dan is er nog de tweede generatie die volop een leven opbouwt en dus altijd centjes nodig heeft.

Zijn dochter Eva (Charlotte Wellens) wil trouwen, bouwen en terug gaan studeren, maar daardoor valt haar vaste inkomen weg dat ze nu meer dan eens nodig heeft. Redder in nood is haar vader die haar "loon" tijdens haar studies zal blijven betalen. Dan rest er nog de neef Benny (Nick Delafontaine) van Henri. Hij hoeft geen geld maar wilt wel de Saab Cabrio van zijn nonkel lenen voor het weekend. De enige die niks vraagt is zijn schoonbroer François (Marc Daems). Die ligt dan weer onder de sloef van zijn "zoetie "en zou nog niks durven vragen. Henri kan zijn familie niks weigeren en zal ze altijd helpen. Zijn promotie tot commercieel directeur komt dan ook als geroepen. Maar wat als de promotie een valstrik blijkt en Henri van de ene op de andere dag geen job meer heeft? Wat als zijn vrouw de rol van haar leven vindt en hem voor een tweede keer laat stikken voor haar tegenspeler? Wat als zijn neef zijn wagen maar niet terugbrengt en deze gestolen blijkt te zijn in Polen?

Het voorlaatste stuk van dit speelseizoen in het echt Antwaarps teater ging zaterdagavond in première. Het stuk getiteld "Stank voor dank" had het publiek vanaf de eerste minuten in zijn hand. Lachsalvo's volgden elkaar op wat de cast aansteekt in hun spel. Al konden ze het niet laten af en toe eens mee te lachen. Een komedie zoals het hoort. Een komeide die je een avond vol plezier kan garanderen. Mooi werk van de cast. Je kan het stuk nog tot en met 13 mei gaan zien in het echt Antwaarps Teater.

Tickets en info op: www.echtantwaarpsteater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: