Stan Van Samang zocht via Qmusic een zanger(es) voor het Rode Neuzen Dag-lied, een eigen versie van het Coldplay-nummer 'Fix You'. Vier jonge talenten hadden wel zin een duet en lieten deze week hun mooiste stemgeluid horen in de ochtendshow op Qmusic. In de grote finale vandaag raakte de 22-jarige Lisa Castelli uit Genk bij Stan en de Q-luisteraars een gevoelige snaar. Zij duikt dit weekend al met Stan Van Samang de studio in om het lied op te nemen.

Lisa Castelli: “Het lijkt me een enorm grote kans en een fantastische ervaring om een duet met Stan Van Samang te zingen, wie wil dat nu niet? En bovendien is het voor een geweldig initiatief!”

Lisa mocht afgelopen maandag de spits afbijten en bracht toen live bij Qmusic het nummer 'Kiss Me' van Ed Sheeran. De jonge Limburgse was ook al aan het werk te zien in de programma’s 'The Voice Van Vlaanderen' en 'De Beste Singer-Songwriter'. Het fragment van de winnaar kan je hier herbekijken. Het Rode Neuzen Dag-lied zal binnenkort beschikbaar zijn op iTunes.

Q-dj's Sam en Heidi presenteren voortaan elke zondag 'Rode Neuzen Dag Countdown'

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen kunnen ondertussen de volgende weken uitslapen op zondag vergeten, maar dat doen ze met een brede glimlach. De Q-dj’s presenteren vanaf 1 november elke zondagochtend van 9u tot 11u het programma 'Rode Neuzen Dag Countdown'. Ze zetten de allerleukste Rode Neuzen Dag-acties van luisteraars in de kijker, praten met jongeren met psychische problemen, mensen uit de geestelijke gezondheidszorg en tellen samen af naar Rode Neuzen Dag. Op zaterdag 5 december is er de grote finale van de goede doelenactie van VTM, Qmusic en Belfius.

Rode Neuzen Dag heeft tot doel om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. Rode Neuzen Dag roept heel Vlaanderen op om Rode Neuzen te (ver)kopen en iets geks te doen om geld in te zamelen, want lachen helpt. Maar ook van muziek word je blij, daarom zorgt Rode Neuzen Dag voor een stevige portie muziek de komende weken. Naast de zoektocht van Stan Van Samang voor het Rode Neuzen Dag-lied, trekken Clouseau & Jonas Van Geel op 25 november 2015 naar een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: