Vanavond in de allerlaatste aflevering van Jonas & Van Geel, buiten de 2 compilaties die nog volgen op woensdag 4 en vrijdag 6 november: Jonas geeft er nog één keer een flinke lap op, en dat doet hij samen met Ruth Beeckmans, Stan Van Samang en kilo’s confetti.

Ruth Beeckmans is intussen terug de oude nadat ze even buiten strijd was wegens ziekte. Zij komt vertellen over Safety First - The Movie en heeft exclusieve making-off beelden van de film bij.

Stan Van Samang had een topjaar: hij vulde vijf keer de Lotto Arena, hij stond met als eerste met zes nummers tegelijk in de Ultratop en hij zal ook het Rode Neuzen Dag-lied zingen. Stan en Jonas sluiten met dit nummer dan ook de allerlaatste aflevering van Jonas & Van Geel af.

En naar oude traditie verhuurt Jonas zichzelf nog een keertje voor het goede doel. In ‘Jonas Te Huur’ gaat de presentator deze keer in een rusthuis werken. Door zichzelf te verhuren, blijkt Jonas de voorbije weken al 13.000 euro ingezameld te hebben voor Rode Neuzen Dag.

Verder halen Ruth en Stan het improvisatietalent in zich naar boven en spelen ze ‘Wat Als Jonas & Van Geel een impro-show was?’. We krijgen een antwoord te zien op vragen als: “Wat Als Nicole & Hugo dealers waren?” en “Wat Als Jozef en Maria in een vechtscheiding zaten?”.

Plots dringt Gert Verhulst de uitzending binnen. Jonas heeft de voorbije weken enkele gasten goed liggen gehad en daar was Gert één van. Hij komt Jonas eens ‘terug pakken’ en legt hem aan de leugendetector. En ook Jonas’ beste vrienden, Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens komen hem het vuur aan de schenen leggen.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: