Na vier nagenoeg volledig uitverkochte concerten in de Antwerpse Lotto Arena kondigt Stan Van Samang ook een optreden op donderdag 19 februari in Ethias Theater Hasselt en op vrijdag 20 februari in Capitole Gent aan.

Stan Van Samang is momenteel één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten. Hij scoort in zowat alle hitlijsten met de singles ‘A Simple Life’, ‘Hard Times’, ‘Een ster’ en met zijn covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’.

Begin mei stond Stan met zes nummers tegelijk in de Ultratop 50: ‘Een Ster’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’, ‘Hard Times’, ‘I Am’, ‘A Simple Life’ en ‘Alive’. Hij liet zo een nieuw record optekenen sinds de start van de hitparade in 1952 en gaf Stromae (als enige Belg), Bruce Springsteen, One Direction, David Guetta en Rihanna, die ooit met vier nummers tegelijk in de lijst prijkten, het nakijken.

De zes hits zijn terug te vinden op Stans nieuwe album 'Liefde voor publiek', dat in de album charts al zeven weken op nummer 1 staat. Het hitalbum is dan ook op weg naar dubbel platina, goed voor een verkoop van 40.000 exemplaren.

Dat de liefde tussen Stan en zijn publiek wederzijds en heel groot is, werd bewezen toen Stan in een mum van tijd een concert in de Lotto Arena uitverkocht. De vraag naar meer resulteerde in vier Antwerpse optredens. Voor die concerten in oktober zijn amper nog kaarten beschikbaar.

Geen nood: Stan wil zijn liefde voor muziek zoveel mogelijk delen. Daarom komt hij in februari naar zijn publiek toe in Hasselt en Gent. Zijn vele fans reserveren nu al hun plaatsen voor de intieme liveconcerten in het Ethias Theater en Capitole.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
Vrijdag 19 februari 2016
Locatie: 
Ethias Theater in Hasselt

Reservatie:

Meer over