Na de overweldigende en uitverkochte passages in 2012 en 2015 komt de Nederlandse superster MARCO BORSATO voor een derde maal terug naar de Grote Kaai, en wel op zaterdag 6 augustus, voor wat opnieuw een memorabele avond belooft te worden! Tekenen ook present die avond: STAN VAN SAMANG, met voorsprong de populairste Vlaamse zanger van het moment en net trotse winnaar van Hit Van Het Jaar op de MIA’s, én MILK INC. die hun 20-jarig jubileum komen vieren.

KOOP TICKETS

De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be. Opgelet: de avond met Marco Borsato, Clouseau en Yevgueni vorig jaar was uitverkocht (alsook de passage van Borsato in 2012), wacht dus niet te lang om uw tickets te bestellen.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2016. Zoals elk jaar wordt het ook nu weer een zeer eclectische mix van metal en hard(e) rock over dance, roots en urban tot pure pop. Dat is wat dit stadsfestival reeds meer dan 40 jaar (sinds 1975!) zo uniek en gesmaakt maakt voor een heel verscheiden publiek. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten
Datum: 
5 - 13 augustus 2016
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie:

Meer over