Na de nagenoeg volledig uitverkochte concerten in de Antwerpse Lotto Arena, in Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent, kondigt Stan Van Samang ook een optreden aan in Brugge, Oostende en Ninove.

2015 zal herinnerd worden als Het Jaar ‘Stan Van Samang’. Nadat eerder al enkele chart records verpulverd werden wat de single charts betreft, prijkt het album “Liefde Voor Publiek” al 9 weken op de #1 plek van de Ultratop Album Charts.

Het was dan ook een dolblije Stan die vorige vrijdag bij de eerste opnames van Pop Up Live een Dubbel Platina Album Award mocht ontvangen voor de verkoop van meer dan 40.000 stuks van “Liefde Voor Publiek” sinds de release 2 maanden geleden. De uitzending van Pop Up Live waarin Stan zich ook tot Prince ontpopt, wordt uitgezonden op zondag 5 juli op Eén.

Met de nieuwe single “Summerbreeze” ligt de zomer ook weer voor het grijpen met verschillende zomerfestivals. Dat de liefde tussen Stan en zijn publiek wederzijds en heel groot is, werd bewezen toen Stan in een mum van tijd een concert in de Lotto Arena uitverkocht. De vraag naar meer resulteerde in vier Antwerpse optredens.

Geen nood: Stan wil zijn liefde voor muziek zoveel mogelijk delen. Daarom komt hij na zijn passage in Antwerpen ook nog naar zijn publiek toe in Brugge, Oostende, Hasselt, Gent en Ninove.

  • Op 31 oktober 2015 om 20.00 uur in Concertgebouw Brugge. Tickets via Sherpa.be.
  • Op 5 december 2015 om 20.00 uur in Kursaal Oostende. Tickets via Sherpa.be.
  • Op 15 april 2016 om 20.00 uur in De Plomblom in Ninove. Tickets via TTS.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over