e spurt naar de allerlaatste tickets van het Lotto Arena concert van Stan Van Samang op vrijdag 9 oktober 2015 is ingezet. Vanwege de grote vraag naar extra tickets kondigt de zanger vanmiddag een 2de concert aan op zaterdag 10 oktober 2015.

Stan Van Samang: “Wat me de laatste weken overkomt is werkelijk overweldigend! Met een beetje geluk mag ik straks voor 10.000 mensen optreden in één van de schoonste zalen van het land. Hoe zalig is dat! Ik ben mijn fans ongelooflijk dankbaar voor alles! Ik leef op een wolkje…”.

Stan Van Samang is één van de best verkopende en meeste gedraaide Belgische artiesten van het moment. Hij scoort momenteel in zowat alle hitlijsten met verschillende singles: ‘A Simple Life’, 'Hard Times', 'Een ster’... Zijn covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’ zijn momenteel razend populair, zo is Stan zijn versie van ‘Goeienmorgend, Goeiendag’ intussen een dikke nummer 1 hit. Zijn nieuwste album ‘Liefde voor publiek’ prijkt ook helemaal bovenaan iTunes in de lijst van best verkopende albums.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
Zaterdag 10 oktober 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over