De populairste Vlaamse zanger van het moment geeft 2 concerten in Kursaal Oostende! De Vlaamse zanger van 2015 is - nu al - zonder twijfel Stan Van Samang. Hij stond met 6 hits in de Ultratop op hetzelfde moment, speelde drie keer voor een uitverkochte Lotto Arena en won afgelopen weekend drie awards, waaronder de Radio 2 zomerhit van 2015.

Het concert van 5 december 2015 in Kursaal Oostende is een overdonderdend succes, waardoor Stan een extra concert speelt op 25 maart 2016. Er snel bij zijn is de boodschap!

Stan Van Samang onder de indruk met 3 awards!
De 41ste editie van Radio 2 Zomerhit is de editie van Stan Van Samang geworden, met de award voor 'Beste Zanger' en 'Beste Nederlandstalig lied', maar vooral met dé Zomerhit! De zanger verzilverde gisteren zijn drie nominaties, waaronder die voor de beste zomerhit van 2015 met zijn nummer "Een ster".

Stan laat het strand van Oostende swingen en zingen
Geen zomer zonder Q-Beach House in Oostende. Ook daar was Stan Van Samang van de partij. En hoe! Het strand en de dijk stonden afgeladen vol om onder andere mee te dansen op "Een Ster".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
25 maart 2016
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over