Stan Van Samang 'op de schoot'

Afgelopen weekend vierde Stan Van Samang nog zijn 10-jarige carrière met 2 spetterende concerten in het Sportpaleis. Maar wil je Stan Van Samang eens van echt dichtbij beleven? Dan is er goed nieuws! Met de toepasselijke titel ‘Op de schoot’ trekt Stan Van Samang in 2018 opnieuw naar het theater. Zoals de titel doet vermoeden wordt het een concert in intieme setting, maar daarom niet minder ‘groots’. Dit zijn de speeldata:

  • 20 april 2018 Concertgebouw Brugge
  • 27 april 2018 Oktoberhallen Wieze
  • 26 mei 2018 Ethias Theater Hasselt
  • 8 juni 2018 Capitole Gent
  • 9 juni 2018 Stadsschouwburg Antwerpen
  • 23 juni 2018 Kursaal Oostende

LIVE Entertainment is o.a. organisator van Marktrock en is verantwoordelijk voor de boekingen van deze Vlaamse top artiesten: Bart Kaëll, Garry Hagger, Tom Dice, Frantzsis, Lisa, Stan Van Samang, Udo en Yannick Bovy.

LIVE Entertainment is een Belgisch onafhankelijk productiehuis opgericht in 2006. Populaire entertainment is de core business van het bedrijf. LIVE Entertainment is gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van entertainment merken en exploreert deze in TV-producties, grote live shows en evenementen, CD's, DVD's... LIVE Entertainment combineert de know-how van een TV-productiehuis, een management- en boekingskantoor, en een promotor van grote publieksevenementen, concerten en festivals. Deze unieke aanpak en specialisatie resulteert in enkele bijzonder sterke entertainment merken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over