De Entertainment Groep is bijzonder trots op de komst van sterartiesten Stan Van Samang en Roel Vanderstukken, en zal vanaf 1 december 2006 het exclusieve management verzorgen van deze twee Vlaamse toptalenten.

Stan Van Samang (27 j.) startte na zijn studies met de opleiding kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck. Hij koos echter voor het acteursvak en speelt sinds 2001 de rol van flik, Kevin De Kesel, in de VTM-reeks ‘Wittekerke’. Hij speelde ook gastrollen in populaire één-reeksen als ‘Flikken’ en ‘Sedes en Belli’ en in de VT 4-reeks ‘Rupel’. Daarnaast had hij ook een rol in ‘Buitenspel’ van Jan Verheyen en kon u hem als Serge zien meevliegen met de Seaking in de speelfilm ‘Windkracht 10’. Vorige week werd Stan Van Samang winnaar van het één-programma ‘Steracteur Sterartiest’.

Stan Van Samang over De Entertainment Groep: “Naast acteren heb ik ook een passie voor muziek en zang. Ik heb verschrikkelijk veel goesting om iets te doen met die grote passie en ik ben ervan overtuigd dat ik binnen De Entertainment Groep de mensen zal vinden die er samen met mij vollenbak voor willen gaan. Wat het precies wordt en wanneer? Meer hierover zéér binnenkort.”

Roel Vanderstukken (30 j.) doorliep zijn kandidaturen in het Rits te Brussel, richting dramatische kunsten. Hij begon zijn televisiecarrière in de VTM-reeks ‘Wittekerke’. In 2006 stapte hij uit deze reeks en binnenkort speelt hij de rol van Michiel, de nieuwe motard bij de Gentse ‘Flikken’ in de gelijknamige één-serie. Ook in ‘Witse’, kon u hem dit seizoen aan het werk zien als Kris, een forensisch expert. Daarnaast speelt hij graag en vaak theater. Zo tourt hij dit najaar nog, door Vlaanderen met de succesvolle monoloog ‘Niets’ van Nic Baltazar. Daarnaast regisseerde Roel tot nu toe een twintigtal theatervoorstellingen. Roel Vanderstukken werd, na Stan Van Samang, tweede in de muziekwedstrijd ‘Steracteur Sterartiest’.

Roel Vanderstukken over De Entertainment Groep: “Zoals de naam doet vermoeden vind je bij De Entertainment Groep de juiste verzameling mensen die binnen de sector breed genoeg denkt en op alle vlakken een vakkundige begeleiding kan bieden. Precies wat ik zoek.“

Henk Vermeulen, algemeen directeur van De Entertainment Groep verheugt zich zeer over de komst van Roel en Stan: “Roel en Stan zijn gepassioneerde toptalenten; de sublieme stem van Stan en de soulsound van Roel zijn absoluut uniek. Wij zijn blij dat De Entertainment Groep hen kan bijstaan in het ontwikkelen van hun carrières, ook muzikaal.”

De Entertainment Groep is een crossmediaal productiehuis dat werkzaam is in de verschillende entertainment-disciplines: evenementen, televisie, artiesten en muziek en verzorgt in dat kader het exclusieve management van o.a. Marco Borsato, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Ilse De Lange, Krezip en Guus Meeuwis.

Voor meer info: www.entertainmentgroep.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: