Oorspronkelijk was er vorige zondag een speciaal Steracteur/Sterartiest-concert gepland in de Grenslandhallen te Hasselt. Maar wegens gebrek aan belangstelling werd dit concert vervangen door de zomertour van Stan, Roel en Sarah. Een schitterend alternatief bleek later. De kaarten vlogen de deur uit en honderden fans kwamen dan ook afgezakt naar de Grenslandhallen om Stan, Roel & Sarah aan het werk te zien.

Met Sarah had het publiek een perfecte opwarmer. Ze bracht vooral haar bekendste nummers, zoals ‘Round and Round’, ‘You are the reason’ en ‘Here I am’. Het publiek zong goed mee maar het kwam pas helemaal los wanneer Stan en Roel het podium betraden. Dat de twee heren hot zijn in Vlaanderen werd echt wel duidelijk doorheen het concert.

De heren brachten een geslaagde afwisseling tussen stevige en rustige nummers. Zo brachten ze onder andere ‘500 miles’, ‘Have a little faith’ en ‘Alive and kicking’. Natuurlijk kon Stan’s debuutsingle ‘Scars’ niet mankeren op de setlist. De heren zorgden zelfs voor een primeur in de hoofstad van Limburg door ook Sarah terug op het podium te halen om samen het nummer ‘Kids’ te brengen.

Dat het concert goed gesmaakt werd door het Limburgse publiek werd duidelijk gemaakt door een verdiende staande ovatie aan het einde van het geslaagde concert. Een fotoverslag vind je in ons fotoalbum.

Foto's Stan, Roel & Sarah in de Grenslandhallen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: