Gemiddeld 634.000 kijkers volgden de voorbije week samen met Staf Coppens mee hoe 5- en 6-jarigen zich gedragen wanneer er niemand kijkt. Dat Belooft Voor Later wist zo een marktaandeel van 40,7% (VVA 18-54, live +2) in te palmen. Op zaterdag 4 mei roept Staf de hulp in van zijn goede vriend Jens Dendoncker, om de kinderen aan een nieuwe test te onderwerpen. En wie Jens zegt, zegt sneukelen

Jens heeft Staf samen met Saar (5, Oostakker), Rens (6, Kalmthout) en Cataleya (6, Kluisbergen) uitgenodigd in zijn restaurant. Hij heeft er 3 dagen lang in de potten geroerd om een lekkere soep te maken. "Een inspecteur gaat beslissen of ik de prijs voor ‘beste soep ter wereld’ win”, vertelt hij trots. Dat is echter buiten Staf gerekend, die alles heel bewust… in de soep laat draaien. Springen de kinderen voor hem in de bres of blijven ze in alle omstandigheden eerlijk? Aan hun ouders in de studio om dat correct in te schatten.

Hoe nieuwsgierig kunnen 6-jarigen zijn? In zijn villa vol verrassingen neemt Staf de proef op de som. Hij laat Saar, Rens en Cataleya alleen achter met een stolp waar ze niet onder mogen kijken. Hoe lang houden ze dat vol? Staf toont zijn 3 koters ook trots zijn nieuwste aankoop: een magische kopieermachine. Die confronteert hen echter met een zwaar dilemma.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: