Het gloednieuwe najaar van VTMKZOOM is volop aan de gang en vanaf zaterdag 12 oktober 2013 maakt Staf Coppens daar mee deel van uit. In Taarten van Staf trekt Staf Coppens er voortaan elke zaterdagochtend op uit om samen met kinderen een taart te bakken.

Elke aflevering wil een kind iemand verrassen met een zelfgemaakte taart. Niet zomaar, de kinderen hebben telkens een heel goede reden en een mooi verhaal. Voor de nonkel, voor de zus, of zelfs voor olifant Kai Mook, het kan allemaal. Staf gaat tot bij de kinderen thuis en bakt met hen de ideale verrassingstaart. Taarten van Staf belooft hartverwarmende en plezante televisie te worden voor jong en oud.

In de eerste aflevering op zaterdag 12 oktober 2013 gaat Staf langs bij de 11-jarige Victoria uit Westouter. Victoria wil Gerrit eens in de bloemetjes zetten, omdat hij Victoria gered heeft van de verdrinkingsdood. Ze is Gerrit daar ontzettend dankbaar voor, want zonder hem had het wel eens verkeerd kunnen aflopen. Gerrit is ondertussen een vriend van de familie geworden, maar omdat Victoria sinds kort verhuisd is naar West-Vlaanderen zien de 2 elkaar niet veel meer. Gerrit heeft sindsdien ook een ruggenmerginfectie gehad en zit hierdoor in een rolstoel. Victoria wil dan ook heel graag samen met Staf een taart bakken voor hem omdat ze hem eeuwig dankbaar is en omdat hij zo lief is.

Taarten van Staf vanaf 12 oktober 2013 elke zaterdag om 09u50 bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: