6 oktober is het weer zover: ‘Kids at the Movies’! En dat betekent voor de hele familie zoveel meer dan gewoonweg een bioscoopbezoek. Elke eerste zondagochtend van de maand krijg je naast de beste films, ook spetterende animatie en leuke extra’s. Ieder (b)engeltje kan hierbij niet enkel kiezen uit de nieuwste kinderfilms, maar kan zich eveneens de hele ochtend uitleven op het springkasteel of in het tekenatelier. Eveneens kan iedere kleine filmliefhebber zich laten schminken in de grimeerstand en genieten van tal van andere animaties. 

Bij ieder ‘Kids at the Movies’ bezoek krijgen de kids een nieuw polsbandje. Komen jouw kinderen zich dit jaar regelmatig uitleven op ‘Kids at the Movies’? Let er dan op dat ze hun polsbandjes goed bijhouden. Want wie in 2013 de polsbandjes van vier verschillende ‘Kids at the Movies’-edities bij elkaar gespaard heeft, krijgt op vertoon hiervan een leuk kleurboek of vriendenboek! De polsbandjes van de verschillende edities zijn te herkennen aan hun kleur. 

Reden te meer dus om je vanaf 9u30 te komen uitleven op de coolste ochtend van de maand om vervolgens om 11u de bioscoopzaal in te duiken voor een filmmagisch avontuur naar keuze. Ouders zijn uiteraard ook welkom … Zolang ze braaf zijn natuurlijk!  Kies aanstaande zondag, 6 oktober, voor onderstaande films met turbotopper ‘Turbo’ in avant-première: 

Turbo 

‘Turbo’ is een hogesnelheid 3D komedie over een underdog slak die in overdrive gaat wanneer hij op wonderbaarlijke wijze de gave van supersnelheid verkrijgt. Nadat hij snel kennis maakt met een stel wereldwijze slakkenvrienden leert Turbo gauw dat niemand de dingen op z’n eentje kan doen. Hij zet dus zijn leven en huis op het spel voor de hulp van zijn vrienden voor het bereiken van hun dromen, voordat hij zelf zijn eigen onmogelijke droom Turbo-charged: het winnen van de Indy 500. PERSBERICHT 

De Smurfen 2 

In ‘De Smurfen 2’, creëert de boze tovenaar Gargamel een paar ondeugende Smurfachtige wezens genaamd de Stouterds. Daarmee hoopt hij de almachtige, magische Smurfessentie te kunnen benutten. Maar wanneer hij ontdekt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil - en alleen Smurfin een geheime spreuk weet die de Stouterds kan omtoveren tot echte Smurfen - ontvoert Gargamel de Smurfin en brengt hij haar naar Parijs. Gargamel wordt in Parijs aanbeden door miljoenen als 's werelds grootste tovenaar. Het is aan Grote Smurf, Klungel, Mopper Smurf en Hippe Smurf om terug te keren naar onze wereld, zich te herenigen met hun menselijke vrienden Patrick en Grace Winslow om Smurfin te redden! Zal Smurfin, die altijd het gevoel heeft gehad anders te zijn dan de andere Smurfen, een band krijgen met de Stouterds Vexy en Hackus? Of zullen de Smurfen haar overtuigen dat hun liefde voor haar ‘True Blue’ is? 

Monsters University 

Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk duo, maar dat is niet altijd zo geweest. Het verhaal speelt zich af voor Monsters Inc. in de tijd dat Mike en Sulley nog op de schoolbanken zaten. Daar leerden ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf konden jagen. Het verhaal vertelt hoe de twee, in het begin elkaars grootste rivalen, uiteindelijk de allerbeste vrienden worden. 

Verschrikkelijke Ikke 2 

Gru is terug en deze keer heeft hij vaarwel gezegd aan zijn schurkenleven tot op de dag dat hij wordt gerekruteerd door de Anti-Venijnliga. Deze organisatie heeft zijn hulp nodig bij het uitschakelen van een nieuwe superkrachtige crimineel. Dit brengt Gru en zijn Minions in heel wat benarde situaties ... 

Piet Piraat en het Zeemonster 

Piet Piraat droomt ervan om lid te worden van de Dappere Piraten Club. Tot nu toe zijn er slechts drie piraten lid van deze club: Kapitein Keikop, Hendrik Eenoog en Lichtblauwbaard. Om lid te kunnen worden van deze club moet Piet Piraat, naast een zwaard veroveren en een schat vinden, ook een echt zeemonster verslaan. Aan de eerste twee voorwaarden heeft hij al voldaan in een vorig avontuur. Het zeemonster wordt echter een lastiger karwei … 

Voor tickets of bijkomende informatie over de verschillende speelfilms tijdens ‘Kids at the Movies’, ga naar www.kinepolis.be/kids. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over