Het sprookje tussen zanger Enrique Iglesias en tennisster Anna Kournikova is voorbij. “We zijn uit elkaar. Ik ben nu vrijgezel en dat is goed zo.” bevestigde Enrique aan de Britse krant “The Sun”. De reden van de breuk tussen de 32-jarige zoon van Julo Iglesias en Anna Kournikova is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk ligt de kinderwens van schone Anna aan de basis van de breuk. Enrique vertelde namelijk dat hij nog niet toe is aan kinderen maar dat hij in de toekomst zeker nog wel 2 kinderen wil.

Dat de Spaanse superster en de Russische tennisster een punt achter hun relatie zet is enigszins verassend aangezien het koppel zich de voorbije maanden geregeld nog innig kussend liet fotograferen. De 2 leerden elkaar ruim 5 jaar geleden kennen tijdens de videoclip opnames van Enrique’s hit “Escape” waarin Anna een rol speelde.

Na een muzikale stilte brengt Enrique Iglesias binnenkort een nieuw album uit en mogen we deze zomer alvast swingen op zijn nieuwe single “Do you know (The Ping Pong song)”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: