Spring op de sofa, de nieuwe theatertournee van Spring, is een intieme en beklijvende voorstelling geworden. Een leuke afwisseling van liedjes, dialoog en interactie met het publiek. Een totaal ander concept dan we van Spring gewoon zijn, maar het slaat wel aan bij het jonge publiek. Meer nog iedereen is enthousiast van de aanpak.

In hun nieuwe theatershow brengen ze niet alleen liedjes van hun nieuwste album, er worden ook oudere nummers uit hun repertoire bovengehaald. Zo brachten ze afgelopen zondag in Beringen onder andere ‘De juf van fysica’, ‘Met de trein naar Oostende’ en ‘Appelmoesblues’ afgewisseld met nummers als ‘spring’, ’te min voor Anja’ en ‘Spring’ . De kinderen (en ouders) genoten er met volle teugen van en brulden uit volle borst de alombekende liedjes mee. We zagen achteraf dan ook alleen maar blije gezichtjes.

Ymke Dirikx was voor ons zondag aanwezig en bezorgde ons enkele leuke foto's die ze maakte in de voor fotograven zeer moeilijke omstandigheden. Die foto’s kan je nu bekijken in het fotoalbum.

Spring op de sofa

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: