Geheim Agent Roekoeloos is vanaf 20 april beschikbaar als download, vanaf 27 april te huur via VOD, en vanaf 13 mei verkrijgbaar op Blu-Ray & dvd

In deze humoristische en soms spannende tekenfilm zijn superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland) op elkaar aangewezen om de wereld te redden. Dat verloopt alleen niet van een leien dakje. De combinatie van zeer uiteenlopende persoonlijkheden, hilarische gebeurtenissen en sublieme vertolkingen van onder andere topacteur Will Smith, maken van Geheim Agent Roekoeloos een groot kijkplezier, voor jong en oud!

Synopsis
Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn gedwongen de handen ineen te slaan om de wereld te redden als Lance onbedoeld en onomkeerbaar verandert in het moedigste, wildste en prachtigste wezen op aarde… een duif! Een avontuurlijke animatie vol actie en humor van de makers van Ice Age en Rio.

Cast
Regisseurs Troy Quane (Ice Age: Collision Course, Enchanted) en Nick Bruno (Ice Age: Collision Course, Rio, Epic) bewijzen zich met Spies in Disguise opnieuw als topduo en zetten een nieuwe schitterende animatiefilm neer met een fantastische cast. Topacteur Will Smith (Men in Black, I Am Legend) is te horen als Lance Sterling, en neemt je op geheel sublieme eigen wijze helemaal mee in het verhaal én zijn (gefrustreerde) gevoelens als…duif. Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, The Impossible) vertolkt op zijn beurt op een uitermate humoristische manier de rol van wetenschapper Walter Beckett. Andere stemmen die te horen zijn, zijn die van Rashida Jones (The Social Network, Celeste & Jesse Forever, I Love You, Man), Ben Mendelsohn (Rogue One, Animal Kingdom, The Dark Knight Rises), Reba McEntire (Tremors, One Night at McCool’s), Rachel Brosnahan (House of Cards, The Marvelous Mrs. Maisel), Karen Gillan (Selfie, Guardians of the Galaxy, Avengers: Endgame) en Massi Oka (Heroes, Hawaii Fiv-0, Mozart in the Jungle).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: