De teaser trailer heeft ook de grootste 24-uurs conversatie op sociale media ooit gegenereerd. Ontdek hieronder alle details van dit record.

  • De officiële Spider-Man: No Way Home teaser trailer heeft vanaf nu het 24-uur record voor meeste views wereldwijd op zijn naam staan met 355,5 miljoen trailer views, waarmee de vorige recordhouder, Avengers: Endgame (die 289 miljoen views kreeg), van de troon wordt gestoten.
  • Dit is meer dan het dubbele van de tweede trailer voor Spider-Man: Far From Home, die 135 miljoen views behaalde op 24 uur.
  • Wereldwijd genereerde de teaser trailer het grootste 24-uurs gespreksvolume op sociale media ooit met 4,5 miljoen vermeldingen.
  • De teaser trailer werd gelanceerd naar aanleiding van de Sony Pictures presentatie op CinemaCon in Las Vegas op maandag 23 augustus.
  • Spider-Man: No Way Home zal in België op 15 december 2021 exclusief in de bioscoop te zien zijn.
  • In 2019 werd Columbia Pictures' Spider-Man: Far From Home, het vervolg op Spider-Man: Homecoming ($ 881,47 miljoen wereldwijde box office in 2017), de studio's best verdienende film aller tijden, goed voor meer dan $ 1,13 miljard wereldwijde box office.

SYNOPSIS

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke held ontmaskert en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nou echt betekent om Spider-Man te zijn.

Release datum: 15 december 2021

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over