verlengingen zolang publiek vraagt naar tickets

Op 7 oktober werd de spektakel-musical 40-45 losgelaten op het publiek. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat er momenteel reeds meer dan 340.000 tickets de deur uit zijn. Daarmee wordt het bezoekersrecord van de vorige spektakel-musical 14-18 nu reeds gebroken. Die productie was goed voor 335.000 bezoekers.

De ticketverkoop van 40-45 loopt al van bij de start bijzonder goed. Maar sinds de wereldpremière vorige week is er een echte stormloop op tickets voor de voorstelling ontstaan. Op een week tijd gingen er maar liefst 90.000 kaartjes de deur uit. Dat het publiek de voorstelling zo in het hart sluit, is het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe dikwijls wij dit verhaal mogen vertellen. Gelukkig zijn we niet uitverkocht en we hopen dan ook dat nog velen deze bijzondere theater-ervaring zullen kunnen beleven.

Om het grootse technische concept van de voorstelling, inclusief rijdende tribunes, te kunnen huisvesten werd in Puurs het Studio 100 Pop-Up Theater gebouwd, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.

Gert Verhulst, bezieler: Onze ambities met 40-45 zijn groot, maar dat we een week na de wereldpremière het bezoekersrecord van 14-18 al zouden breken, dat overtreft onze stoutste dromen! Ik ben dan ook heel fier en dankbaar dat er momenteel al meer dan 340.000 tickets de deur uit zijn. Het toont aan dat deze bijzondere productie heel veel mensen aanspreekt."

Verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
spektakel-musical 40-45
Datum: 
verlengd tot en met 24 maart 2019
Locatie: 
Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Reservatie:

Meer over