Op 7 oktober werd de spektakel-musical 40-45 losgelaten op het publiek. Vandaag maakte Studio 100 bekend dat er momenteel al meer dan 440.000 tickets de deur uit zijn. Daarmee is 40-45 de meest succesvolle Vlaamse musical ooit. Omdat de vraag naar tickets blijft aanhouden heeft Studio 100 beslist om de productie nogmaals te verlengen. Tijdens de zomermaanden juli en augustus neemt de musical vakantie, in september gaan ze weer spelen. Momenteel zijn er voorstellingen gepland tot 20 oktober 2019.

De ticketverkoop van de spektakel-musical 40-45 loopt al van bij de start bijzonder goed. Sinds de wereldpremière blijft de vraag naar tickets aanhouden. Op dit moment staat de teller op meer dan 440.000 tickets. Voor een Vlaamse musical is dat een ongezien aantal. Dat het publiek deze voorstelling zo massaal in het hart sluit, is het mooiste compliment. Het is dan ook het publiek dat beslist hoe lang deze voorstelling zal blijven lopen.

Vanaf 2019 zullen ook James Cooke (Louis) en Laura Tesoro (Sarah) hun opwachting maken in deze prestigieuze productie.
Om het grootse technische concept van de voorstelling, inclusief rijdende tribunes, te kunnen huisvesten werd in Puurs het Studio 100 Pop-Up Theater gebouwd, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.

Gert Verhulst, bezieler: “Onze ambities met 40-45 waren van bij de start bijzonder groot. Dat er vandaag meer dan 440.000 tickets de deur uit zijn maakt ons in eerste instantie vooral ongelooflijk dankbaar. 40-45 is een productie geworden die heel veel mensen raakt en die een diepe indruk nalaat.

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
musical 40-45
Datum: 
verlengd tot en met 20 oktober 2019
Locatie: 
Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Reservatie:

Meer over