De meeste muzikanten die al meer dan een halve eeuw bezig zijn, gaan vaak op hun lauweren rusten, omhullen zich in de warme gloed van hun opgebouwde muzikale erfgoed, nemen de ene Lifetime Achievement Award na de andere in ontvangst en spelen de zoveelste ‘Greatest Hits’ tour. Maar Sparks zijn niet zoals de meeste andere muzikanten. Ze zijn volkomen uniek.

Met de release van hun 26e album, ‘The Girl Is Crying In Her Latte’, dat uitkomt op 26 mei, bouwen Ron en Russell Mael verder op dat unieke en compromisloze pad. En in een zet die al even onverwacht is, zal hun nieuwe gedurfde, genre-tartende, moderne meesterwerk bovendien worden uitgebracht door Island Records, het label dat in 1974 hun verbazingwekkende doorbraakplaat “Kimono My House” uitbracht.

Gelijktijdig met de album release zal Sparks ook de weg op gaan voor de grootste headline show uit hun carrière in Amerika én een wereldtour met o.a. reeds 2 uitverkochte headline shows in de Londense Royal Albert Hall. Op 20 juni komt de iconische band ook naar België voor een uniek concert in het Koninklijk Circus, Brussel!

Tickets in verkoop vanaf vrijdag 3 februari om 10u00 via: gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over