Heel wat BV's en prominenten zakten vanavond af naar het Fakkelteater voor de Vlaamse première van The 39 Steps. Ook zij wilden wel eens weten hoe een prent van Alfred Hitchcock 'plakt' in het theater. Deze coproductie van het Fakkelteater en het gloednieuwe Bros Producties mocht dan ook rekenen op een indrukwekkende cast met Bert Cosemans, Ron Cornet, Sofie Van Moll en Maarten Bosmans. Regisseur Bruun Kuijt stoomde zijn troepen klaar voor deze run van 6 weken in het Fakkelteater.

Hitchcock ten voeten uit ...

The 39 Steps is een verbluffend leuke toneelbewerking van de gelijknamige film van Alfred Hitchcock uit 1935, over een man die ongewild betrokken geraakt bij duistere spionagepraktijken. Zowel op Broadway, op West End, in Parijs, Engeland, Duitsland en Nederland was deze komische thriller een weergaloos succes. Alleen al in het Criterium Theatre op Picadilly Circus in London, heeft het publiek al meer dan acht jaar Richard Hannay, de knappe held tegen wil en dank, kunnen volgen op zijn chaotische vlucht van een schouwburg in London, tot op de Schotse Hooglanden, en terug.

THE 39 STEPS - Rode Zaal Hoogstraat 12 - van 18 september tot en met 2 november, 27 voorstellingen in totaal!! - met Ron Cornet, Maarten Bosmans, Bert Cosemans en Sofie Van Moll . Tickets : www.fakkelteater.be en 070/ 246 036 - 25 euro en 1 euro reserveringskost.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The 39 Steps
Datum: 
van 18 september tot en met 2 november 2014
Locatie: 
Fakkelteater Rode Zaal, Antwerpen

Reservatie:

Meer over