Met een staande ovatie werd Belle Perez afgelopen zaterdag beloond door het Spaanse publiek na haar gastoptreden tijdens het concert van David Bustamante op het Cap Roig Festival. Belle deelde er de affiche met top acts als Sting, Lady Gaga en Tony Bennett. Daarmee is de kick off gegeven voor de duet single ‘Castigame’ van Belle en David, die vandaag op de Spaanse media wordt losgelaten.

“Belle heeft echt alles om het te maken in mijn thuisland”, liet David nog aan de media weten. “Ze is een geweldige zangeres, op en top professioneel en een hele mooie vrouw. Onze samenwerking stopt hier zeker niet.”

Belle kon nauwelijks van haar succes genieten, want ze werd zondag alweer voor een optreden in België verwacht.

Inmiddels heeft de single “Castigame’ de kaap van 100,000 views op YouTube gehaald. Een mooie start voor dit internationale avontuur. En terwijl Belle werkt aan haar Spaanse veroveringstocht, heeft Bustamante in Vlaanderen een radiohit te pakken met ‘Feliz’, een single uit het met patina bekroonde album ‘Vivir’. In het najaar kondigt de Spaanse superster zijn eerste Belgische concertplannen aan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over