Na het grote succes in Nederland binnenkort ook in Vlaanderen!

Soundos El Ahmadi komt naar België! Met haar solovoorstelling Comeback Kid zal ze naar de Vlaamse zalen trekken om er de hele keet in vuur en vlam te zetten. Dé revelatie van De Slimste Mens ter Wereld - die naar eigen zeggen geboren werd met twee opgestoken middelvingers - zal te zien zijn in Gent, Mechelen, Genk en Antwerpen! Dat wil je toch niet missen? ​Tickets zijn vanaf nu te koop!

You love her or you hate her: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Vlaanderen leerde haar kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze geen blad voor de mond nam en zowel jury als presentator op haar authentieke, ad rem-manier een hak zette. Ze behoort er momenteel nog tot de 8 beste spelers van 2023!

​Maar in Nederland is Soundos al langer een fenomeen. Zo was ze naast het theater al te zien als comedian en presentator in programma's als Celebrity Matchmakers, Echt Waar!?, Thank You For The Music, Comedy Central Roasts, The Roast of Giel Beelen en Ruben en de Idioten. Ook was ze finaliste bij Wie is de mol en Expeditie Robinson. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special!

Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. Met haar twee middelvingers in de lucht.

Speeldata en tickets via www.livecomedy.be/event-category/soundos/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: