Gisterenavond Stelde Sofie in de Antwerpse Bourlaschouwburg haar nieuwe CD “Songs in the key of love” voor aan het grote publiek. De Antwerpse Soulzangers nam haar nieuwe CD op samen met het “The Beethoven Academy” orkest onder leiding van Dirk Brossé. Het prestigieuze project werd nog extra kracht bijgezet door gasten als Paul Carrack en Baron Toots Thielemans.

Dat het prestigieuze project meer als geslaagd mag genoemd worden, werd gisterenavond meer als duidelijk. Ruim 2 uur lang gaf Sofie het allerbeste van haarzelf samen met een groot deel van de muzikanten van “The beethoven academy” onder leiding van Dirk Brossé. Het publiek was na afloop dan ook laaiend enthousiast over zowel de nieuwe CD als het galaconcert. Met nummers als "Hard 2 say Goodbye", "Love will kee us", "Beautiful that way", "All i ask", ... kon dit natuurlijk ook niet anders.

Voor Sofie was het trouwens een droom die uitkwam. Wat is er mooier dan die droom te koppelen aan de release van een compleet nieuw fullabum. Antwerps Schepen Philip Heylen verwoorde het zo: "Een Antwerps monument als Sofie moet toch in deze schitterende Bourlaschouwburg hebben opgetreden.".

Vanaf vandaag is haar nieuwe CD "Songs in the key of love" overal verkrijgbaar. Wij mogen naar aanleiding van haar nieuwe CD en galaconcert 5 gesigneerde posters van Sofie weggeven. Het enige dat jij hiervoor moet doen is ons weten te zeggen hoeveel albums Sofie intussen heeft uitgebracht.

Foto's Sofie - galaconcert "Songs in the key of love"
Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: