Als twee grootheden uit de hiphop krachten bundelen dan ontstaat er gegarandeerd vuurwerk. Niet minder dan dat wordt er dan ook verwacht op zaterdag 24 maart want die avond treden zowel P.Diddy als Snoop Dogg aan in Vorst Nationaal ! De fans krijgen dus 2 concerten op één avond te zien.

Wat Sean Combs, alias P.Diddy, aanraakt, verandert in goud. Hij is zowel performing artist, producer als talentscout. Na zijn studies aan de universiteit van Washington, gaat hij bij "Uptown Records" als stagiaire aan de slag. Hij maakt er een blitscarrière en toont meteen dat hij een neus voor talent heeft als hij Mary J. Blige ontdekt. In 1993 richt hij zijn eigen label op. "Bad Boy Entertainment" wordt de thuishaven van Notorious B.I.G. en Faith Evans. En dan gaat hij zelf aan de slag. Als Puff Daddy brengt hij in 1997 zeer succesvol zijn debuut "No Way Out" uit. En nu is er "Press Play", zijn derde album. Puff/Sean is intussen P. Diddy geworden. O.a. Christina Aguilera, Brandy en Jamie Foxx werkten met plezier mee aan zijn nieuwe album.

Snoop Dogg (eerder Snoop Doggy Dogg) is dé gangsta-rapper avant la lettre. Hij is een fenomeen, rapper, producer én pornofilmmaker. Zijn ontdekker heet Dr. Dre en samen maken ze van zijn debuut "Doggystyle" (1993) een groot succes. Snoop Dogg is sindsdien niet meer uit de spotlights verdwenen. Alle grootheden uit de hiphop & r&b wereld smeken om samenwerken met de man. Snoop Dogg lijkt dan ook alomtegenwoordig. Hij scoort hits met onder meer Justin Timberlake, Pussycat Dolls, Xzibit en Pharrell. Zijn nieuwe meesterwerk "The Blue Carpet Treatment" ligt net in de winkels. Hij keert daarop terug naar de roots van de gangsta rap en brengt een hommage aan de Californische funk met de hulp van oa. Stevie Wonder, R. Kelly, Akon en Jamie Foxx.

Snoop Dogg & P. Diddy
Zaterdag 24 maart 2007 - 20u00
Vorst Nationaal, Brussel

Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf nu via Goformusic 0900 260 60 of via www.goformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: