Van 9 tot 19 oktober rolt Film Fest Gent opnieuw de rode loper uit voor de 45e editie van het filmfestival. Na “Beautiful Boy” - de nieuwste langspeelfilm van Felix van Groeningen die dezelfde avond als slotfilm werd gekozen - dansen we samen de nacht in op GRAND NIGHT OUT.

Het duurt gelukkig nog even, maar aan al het schoons komt een eind. Tien dagen Filmfestival sluiten we af in stijl met een knalfeest op 19 oktober na de première van ‘Beautiful Boy’.

Deze dramatische film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de aan crystal meth verslaafde Nic Sheff en diens vader David. De film toont hoe David met lede ogen moet toekijken hoe zijn zoon in de greep van een verwoestende verslaving raakt, een ervaring waarover zowel David als Nic zelf getuigden in hun boek. Van Groeningen wist op een fenomenale manier het aangrijpende verhaal over te brengen in zijn eerste, langverwachte Hollywoodfilm.

Heb je na het bekijken van deze meeslepende film nood aan een hapje, drankje, dansje? Geen probleem want de organisatie voorziet een slotfeest om ‘u’ tegen te zeggen: Film Fest Gent’s Grand Night Out - Closing Party’ in de VIP-village van Kinepolis Gent. Aan het muzikale roer staat een gezelschap excellente fijnproevers dat het Gentse nachtleven kent als hun eigen broekzak: Lizzy & Tati, Mona Lee en TLP. Zij laten de beste soulful, classic en clubby tunes van het moment op jullie los. Én dat is nog niet alles, de organisatie heeft een meer dan noemenswaardige special act in petto. Maak je dus maar klaar voor drums, dirty dancing en zoveel meer!

TICKETS:

Tickets voor de officiële closing party: €15 (party + €10 dranktickets)

Verkrijgbaar online via www.filmfestival.be/grandnightout

PRAKTISCH:

Deuren: 22.30 - 03.00

Locatie: VIP-village Kinepolis Gent - Ter Platen 12, 9000 Gent

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over