Stevige airplay op BBC Radio 1 en Studio Brussel + een paginagroot interview in metaltijdschrijft Kerrang! zijn eigenlijk al serieuze adelbrieven. Maar toen gerenomeerde website Stereogum hun debuutalbum dan ook nog “fucking phenomenal” labelde wisten we eigenlijk al dat Slow Crush misschien al snel iets te groot zou zijn voor België.

Intensief touren heeft de band dan ondertussen ook al door heel Europa, de UK en Amerika (waar ze o.m. voor 200+ mensen een show mochten headlinen in de legendarische Echo in LA) geloodst. Naast ook shows op / in o.m. Arctangent Rock Herk, Trix, MOD, Groezrock… eerder dit jaar, moet nu eindelijk ook die eerste show in de Ancienne Belgique er aan geloven.

Op zondag 1 December speelt Slow Crush zijn allereerste headline show in de Ancienne Belgique. Ze worden daar bijgestaan door hun Amerikaanse vrienden in Soft Kill en Many Rooms. De voorverkoop start deze vrijdag om 10u stipt. Een show die je als liefhebber van o.m. Slowdive, Ride of Nothing eigenlijk niet mag missen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over