Sloper, het grensoverschrijdende vijftal rond drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger) kondigt met trots hun tweede album, ‘Changing Colors,’ aan. De band bracht in 2021 hun debuutalbum ‘Pulverise’ uit en is nu terug met een verzameling rocknummers die de veelzijdigheid van het genre weerspiegelen. Het volledige album komt uit op 11 oktober.

Na een gedwongen pauze tijdens de Covid-lockdown en een personeelswissel waarbij de band van een kwartet naar een vijftal metamorfeerde, dook het gezelschap terug in de studio om hard aan een opvolger te werken. ‘Changing Colors’ belooft een dynamische luisterervaring te worden, variërend van rustige melodieën en catchy riffs tot krachtig gitaargeweld. De eerste singles 'Therapy', 'Never Alone' en ‘Undertow’ zijn reeds te horen op de radiogolven en geven een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van het aankomende album.

Naast het nieuwe album gaat Sloper de komende tijd op tour met onder andere diverse support shows voor de legendarische Amerikaans rockband ZZ Top in zowel Nederland als Duitsland. In het najaar volgt Slopers eigen clubtour door iconische zalen als Paradiso, TivoliVredenburg en 013. Het volledige tourschema vind je hier.

Wat Sloper uniek maakt, is hun dubbele drumsectie. Zowel Zuiderwijk als Goossens hebben een indrukwekkende carrière achter de rug en het spelen in Sloper geeft hen de kans om muziek te maken vanuit pure passie. Hun essentie draait om speelplezier, samen musiceren en live optreden.

‘Changing Colors’ is een must-have voor elke rockliefhebber en een bewijs van de tijdloze kracht van goede muziek. De band nodigt iedereen uit om deel uit te maken van deze muzikale reis en de energie van hun liveoptredens te ervaren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over