Tot grote vreugde van de vele fans heeft Skunk Anansie zich in 2009 opnieuw op de kaart van internationale rock geplaatst. Een langverwachte comback die ze ook in België gevierd hebben. In 2010 gaven ze het beste van zichzelf op het hoofdpodium van Rock Werchter en in 2011 en 2012 kwamen ze terug voor twee schitterende concerten in de Antwerpse Lotto Arena. Eén ding is zeker ! Skunk Anansie is helemaal terug en straffer dan ooit tevoren !

De Britse groep rond frontvrouw Skin heeft dus een tweede adem gevonden. Vastbesloten om hun publiek te trakteren op iets nieuws, komen de bandleden met heel wat ideeën aandraven. Zo gebeurt er op 15 april 2013 iets wat niemand ooit had durven denken : Skunk Anansie geeft een volledig akoestisch concert. Een onvergetelijk moment waarin Skin de kans kreeg haar krachtige stem meer dan ooit te laten gelden. Het optreden werd live opgenomen in de Cadogan Hall, de thuisbasis van het Royal Philharmonic Orchestra, en werd als album ‘An Acoustic Skunk Anansie – Live In London’ uitgebracht in september van dit jaar. Enkele van hun allergrootste klassiekers werden voor de gelegenheid in een splinternieuw jasje gestoken, zowel de meest gekende ballades als de meer krachtige rocknummers. Niemand had verwacht dat de Britse rockgroep zich ooit op dit terrein zou begeven. Toch bewijst Skunk Anansie op de vooravond van hun 20-jarig bestaan dat ze een innovatie van dit kaliber met stijl kunnen volbrengen !

Vandaag kondigt de band aan dat ze het spektakel nog eens overdoen in ons land. Skunk Anansie brengt hun ‘Acoustic 2014 Tour’ op vrijdag 14 maart naar het Koninklijk Circus in Brussel ! De voorverkoop voor dit concert gaat van start op dinsdag 5 november om 10u30.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Skunk Anansie
Datum: 
Vrijdag 14 maart 2014, 20u
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over