Skrillex, Major Lazer, Franz Ferdinand, Triggerfinger & Pixies op Rock Werchter 2014

De affiche van Rock Werchter 2014 wordt vandaag weerom aangevuld.  Met vijf bijzonder klinkende namen: Franz Ferdinand, Major Lazer, Pixies, Skrillex en Triggerfinger. Mooi is dat. Tickets voor Rock Werchter zijn vanaf zaterdag te koop. Snel weer meer festivalnieuws! 

Skrillex komt op donderdag 3 juli naar Werchter. De prins van de Amerikaanse dance zorgde er in 2012 al voor een lichte aardbeving. Ook deze keer belooft hij boeiende beats over de wei te laten rollen. De dansschoenen mogen ook op vrijdag 4 juli uit de kast want dan staat de heetste feestmachine Major Lazer op het festival. Op zaterdag 5 juli trekt Werchter de kaart van de gitaar. Althans voor wat de eerste bevestigingen betreft. Pixies zullen zorgen voor een aangename golf van razernij over Werchter. Ook Belgium’s finest Triggerfinger geeft present op zaterdag. Momenteel blikken ze in Los Angeles de opvolger van succesalbum “All This Dancin’ Around” (2010) in. Franz Ferdinand komt op zondag 6 juli naar het festival. Deze Schotten laten gitaren swingen. Meer dan ooit. Feest!

Rock Werchter 2014 vindt plaats van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli.  De ticketverkoop start op zaterdag 7 december om 14u via proximusgoformusic.be. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter 2014
Datum: 
3, 4, 5 en 6 juli 2014
Locatie: 
Festivalweide Rock Werchter, Rotselaar

Reservatie:

Meer over