In Montenegro wordt komende zomer voor de derde keer het Sea Dance Festival gehouden met onder andere Skrillex, Hurts, Sister Bliss (Faithless dj-set) en Lost Frequencies. Het Sea Dance Festival is van dezelfde organisatie als het EXIT Festival in Servië en vormt het tweede deel van het tweeluik EXIT Adventure. Het festival zal plaatsvinden van 14 tot en met 16 juli op Jaz Beach, dat door Lonely Planet werd uitgeroepen tot mooiste strand van Europa.

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met bassplatform UKF. Naast Skrillex staan er daarom nog flink wat bass acts op het programma: Andy C, Goldie, Shy FX feat. Stamina MC, Sub Focus & MC ID, Zomboy en My Nu Leng & Dread MC. Zij treden allen op op de Main Stage, op 100 meter van het strand. Daarnaast is er op de Main Stage ook plek voor live muziek van onder meer het Britse Hurts, het Servische S.A.R.S. en het Montenegrijnse Who See.

Na de Main Stage is de Dance Paradise het belangrijkste podium. Dit podium staat direct op het strand van Jaz Beach. Hier zullen onder meer Sister Bliss (Faithless dj-set) en Lost Frequencies optreden. De laatste doet dat met een speciale set voor tijdens de zonsondergang. Ook op het strand bevinden zich nog de Reggae Stage en de Latino Stage.

Tickets voor het Sea Dance Festival zijn te verkrijgen voor €75,90 op de website van Festival.Travel. Het is ook mogelijk naar het Sea Dance Festival te gaan met een EXIT Adventure ticket, waarmee je ook toegang krijgt tot het EXIT Festival, dat van 7 tot en met 10 juli wordt gehouden in Novi Sad, Servië. Exit Adventure tickets kosten €143 en zijn verkrijgbaar op de website van het EXIT Festival.

De volledige line-up tot dusverre: Skrillex, Hurts, Sister Bliss (Faithless dj-set), Lost Frequencies, Andy C, Goldie, Shy FX feat. Stamina MC, Sub Focus & MC ID, Zomboy, My Nu Leng & Dread MC, Filatov & Karas, S.A.R.S., Who See.

Er worden nog meer acts bekendgemaakt!

Voor meer info over het Sea Dance Festival: http://www.exitfest.org/nl/sea-dance-festival

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: