In 2016 staat Sioen 15 jaar op het podium en om dit te vieren brengt hij op 29 april een live-album uit met als titel 'Too Good To Be True (live)’. Eerder dit jaar werd reeds een 'Best Of' met albumtracks uitgebracht. Nu komt er dus een ‘live’-overzicht met unieke versies en muzikale samenwerkingen opgenomen in binnen- en buitenland.

'Like That French Song’ komt uit het succesvolle muziekprogramma 'Liefde Voor Muziek' (VTM) en is Sioen's 1ste single uit deze ‘live’-compilatie. Het is een verrassend swingende Engelstalige bewerking van de song van Eva De Roovere 'Zoals In Dat Ene Liedje’, verwijzend naar ‘Je Suis Venue Te Dire Que Je M’en Vais van Serge Gainsbourg.

'Like That French Song' licht alvast een tipje van de sluier van waar Sioen met dit nieuwe overzichtsalbum naar toe wil: aparte versies van al dan niet eigen songs en muzikale hoogtepunten ‘on stage’, die voor het eerst worden uitgebracht. Sioen heeft het al regelmatig aangegeven : “Ik denk niet in vakjes en al zeker niet muzikaal”.

Beluister ‘Like That French Song’ hier.

Live

03/05: ’15 jaar Sioen’ - Too Good To Be True, Handelsbeurs, Gent

Met special guests Johannes Genard (School Is Cool), Dana Winner, Roland Van Campenhout, Pieter-Jan De Smet, Frederik Segers, Osama Abdulrasol en Jeroen Bart

‘Too Good To Be True’ (live) komt uit op vrijdag 29 april 2016 via een PIAS distributie. ‘Like That French Song’ is uit vandaag!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over