Nadat Sioen vorig jaar op het 'Festival Van Vlaanderen' in Gent het album 'Juliet Letters' van Elvis Costello onder handen nam, wordt hij voor deze editie, met als thema 'Roots', gevraagd om het album 'Graceland' van Paul Simon te vertolken!!

Naast zijn vaste band nodigt hij opnieuw de Zuid-Afrikaanse backing vocals van zijn project 'Calling up Soweto' uit, met naast N'Faly Kouyaté uit Guinee (Afro Celt Sound System) ook Rony Verbiest op accordeon en saxofoon.

Alle kaartjes in Categorie 1 & 2 zijn uitverkocht. Nog tickets te verkrijgen in Categorie 3.

Theatertournee '15 jaar sioen' met special guests!

Niemand minder dan Jef Neve, Marie Daulne, Lady Linn, Paul Michiels, Johannes Genard, Roland Van Campenhout, Steven De Bruyn, Pieter-Jan De Smet, Hydrogen Sea, Liesa Vanderaa, Jeroen Baert, Osama Abdulrasol, Mattias De Craene (Nordmann), ... komen meespelen tijdens deze theatertournee rond '15 jaar Sioen - Too Good To Be True'.

Een unieke tournee met verrassende samenwerkingen en unieke versies uit het repertoire van Sioen en de special guests. Zo vieren we '15 jaar Sioen'.

Tickets reeds te koop via de websites van de zalen, behalve voor Minard, Gent. Dit concert wordt pas later aangekondigd...

Ook 'de piepkes' manifeesten er op los!

Ook Roland Van Campenhout, Pieter-Jan De Smet en Sioen ofte 'De Piepkes' zorgen met hun hoerare kinderliedjes voor menig manifeestje in het najaar... Kom dat zien, kom dat zien !! En vergeet uw raar hoofddeksel niet !!!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over