In de jaren negentig was er een populair vrouwenduo dat met hits als 'De orgelman', 'Eviva España' en andere frivole liedjes hoog in de hitlijsten stond. Dat Vlaamse duo luisterde naar de naam Sha-Na. De succesformule van Sha-Na werd bedacht door geestelijk vader Raymond Felix en was goed voor jaren muzikaal succes. Toch kwam er een dag waarbij er afscheid werd genomen en het duo verdween naar de muziekgeschiedenis.
Het zat er al een tijdje aan te komen en we kunnen jullie nu ook al officieel laten weten dat Sha-Na klaar is om deze zomer opnieuw z'n vleugels uit te slaan. Het gewezen muziekduo werd omgevormd tot een trio en bestaat tegenwoordig uit de dames Kim, Kim en Eva. Drie beeldschone madammen die bruisen van het talent en de energie. Laten we jullie even kennis maken met Sha-Na. Als eerste hebben we de Gentse Kim Ghyselinck.

Ze heeft haar eigen goeddraaiend organisatiebureau en ze is ook nog voltijds opvoedster in een school. Ze woont in Gentbrugge, is vrijgezel en heeft al heel wat ervaring opgebouwd in de muziekwereld. Zo stond de blonde Kim ooit mee op het podium bij Sergio & The Ladies en was ze danseres bij Xandee.

De donkerharige van de groep luistert naar de naam Eva Dewaelle. Overdag zit Eva achter haar studieboeken en in het sportkot, want ze studeert een lichamelijke opleiding. Ook in haar vrije tijd is het de sportieve kriebel die komt bovendrijven. Fietsen is één van haar hobby's. Eva heeft thuis nog twee broers en één zus.

Sha-Na heeft en muzikale (r)evolutie achter de rug en dat vertaalt zich ook in het feit dat het duo werd uitgebouwd tot een trio. De derde dame bij Sha-Na is Kim Jacobs. Kim beschikt over een uitstekende stem, ooit heeft ze nog een opleiding muziek / a-capella gevolgd in de popacademie in Waemmes. Op haar 16de was Kim al 1ste eredame bij de verkiezing van Miss Diamant, Kim nam ook deel aan de verkiezing van Miss Vlaanderen. Zingen is haar leven en dus heeft ze ook al een stevige ervaring opgebouwd.

Sha-Na heeft een grote sprong vooruit gemaakt in de tijd. Het resultaat is 'Van hart naar hart', de debuutsingle van de nieuwe Sha-Na. Uptempo beats, een sterke songtekst en vooral ook een groot meezingbaar gehalte, dat zijn de ingrediënten waarmee Kim, Eva en Kim u als Sha-Na willen betoveren.

Website: www.sha-na.be (in opbouw, vanaf 01.07.07)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: