Naar aanleiding van Pims nieuwe single "Vannacht" hadden we een kort gesprek met hem en dit is het resultaat:

[b]Kan je ons iets meer vertellen over je nieuwe single "Vannacht"[/b]
"Vannacht" is de soundtrack van het nieuwe VTM-programma "Booh". De videoclip voor "Vannacht" is dan ook opgenomen op de set van de serie. De clip kan je nu trouwens al bekijken op VTM en op JIM. Wat ook opvalt aan "Vannacht" is dat het ska-achtig is en dat de melodie je meteen doet denken aan de groep "Doe Maar".

[b]Voelde je je vereerd toen ze jou vroegen om de soundtrack in te zingen?[/b]
Ja, ik voelde mij zeer vereerd toen ze mij vroegen om de soundtrack van "Booh" in te zingen. Het is een teken dat ze je werk apprecieren. Ik had ook inspraak bij de keuze van het nummer en het is natuurlijk een hele leuke serie.

[b]Wat verwacht je van je single?[/b]
Ik verwacht eigenlijk niets van de single, dat is het beste, dan is alles goed meegenomen. Ik kan enkel hopen dat hij het goed gaat doen.

[b]Na een 2de single volgt er meestal een album, is dit bij jou ook het geval?[/b]
Of er een album komt dat is af te wachten, we wachten eerst de 2de single af hoe die het zal doen en dan zullen we zien... Maar ik hoop alleszins dat er een album komt.

[b]Nu even iets totaal anders. Binnenkort neem je samen met Jan de presentatie van "Live request" voor je rekening. Verdwijnt "Goeimorgeuh" dan van het scherm?[/b]
Dat klopt, binnenkort presenteer ik samen met Jan "Live request" op JIM. Dit wil niet zeggen dat "Goeiemorgeuh" van de buis verdwijnt, het zal wel veranderen van inhoud. "Caramba" daarentegen verdwijnt wel. Maar nieuw aan "Live request" is dat er publiek aanwezig zal zijn in de studio, er ook artiesten te gast zijn en natuurlijk kan men nog altijd bellen om een clip aan te vragen.

[b]Bedankt Pim om even tijd vrij te maken voor het interview![/b]

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: