Bart Kaëll stelde vrijdagmiddag zijn nieuwe single “Waar zijn de piraten” voor aan pers en publiek tijdens Oostende voor Anker. Ruim 200.000 toeschouwers worden dit weekend verwacht in het centrum van Oostende voor dit authentieke scheepvaart en Noordzee festival.

Waar kon Bart Kaëll beter zijn piratensingle voorstellen dan tijdens dit maritiem festival waar schepen centraal staan. Bart Kaëll verraste dan ook goede vriendin en Oostende icoon Lucy Loes tijdens haar optreden op het Paulusplein met een minioptreden. Lucy Loes mocht tevens het eerste exemplaar van “Waar zijn de piraten” ontvangen uit handen van Bart zelf.

Met “Waar zijn de piraten” doet Bart Kaëll ons heimelijk terugdenken aan de tijd van de Marie Louise waar hij een gouden hit met scoorde. Hopelijk lukt het met dit piratenlied en meezinger ook. Maar aan Tien Om Te Zien durft Bart nog niet denken want dan moet het nummer nog eerst in de smaak vallen van Jos van Oosterwijk.

Bart Kaëll staat dit jaar trouwens 25 jaar op het podium. In het najaar verschijnt er dan ook een compilatie cd met daarop alvast alle grote hits en enkele nieuwe songs, een uniek verzamelstuk dus. Maar dat is niet alles. In samenwerking met de Zuiderkroon staat Bart op 6 oktober in de Demervallei in Aaarschot voor een groot jubileumconcert. Hij zal trouwens niet alleen zijn tal van collega’s zullen Bart Kaëll met gastoptredens verassen.

Foto's singlevoorstelling "Waar zijn de piraten"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: