Jorden en Channah zijn terug in Portugal! Ons superduo duikt het nachtleven vanAlbufeira weer in, de hot spot voor een hete zomervakantie. Maareh... wordt er ook gescoord?

Jorden en Channah helpen in deze aflevering kandidaat Maran, een lieve, knappe meid, die een klein beetje onzeker is over haar uiterlijk. Ze durft daarom niet zo goed op jongens af te stappen. Volgens haar vriendinnen is Maran een super leuke meid en moet ze over haar onzekerheid heen stappen.

Channah geeft Maran meteen een stevige peptalk en hoopt Maran zo te laten inzien dat het niet gaat om je uiterlijk, maar juist om je uitstraling. Jorden is ondertussen op de boulevard op zoek naar leuke singles voor Maran. Hij schuift aan op een terrasje bij een leuke groep. De openingszinnen gaan nog niet super smooth...

Geen droogte voor Maran! Zij gaat met Channah flowboarden om haar onzekerheid helemaal van zich af te spoelen, wet 'n wild! Jorden is nog druk aan het zoeken en loopt tegen 2 andere leuke singles aan. Één van de jongens heeft wel een flink eisenlijstje..

Na de waterpret neemt Channah Maran mee voor haar magic touch en dat blijft niet onopgemerkt.. En femme fatale Maran mag meteen aan de slag..

Nu heeft ze de smaak te pakken! Maran kiest haar match en ze gaan romantisch het strand op. Palmbomen, zachte verlichting, een glaasje champagne, de ideale setting voor een date. Het blijft echter Scoor de Zomer Door, dus Jorden en Channah sturen via de Tablet of Love nog even wat pittige vragen richting het duo. Maar natuurlijk niet zonder enige zelfreflectie...
Wil je weten of het voor Maran een Scoor of een Door wordt? Kijk vanavond om 22.00 uur naar de vijfde aflevering van Scoor de Zomer Door op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App. #MTVScoor
Over MTV Benelux
MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #162 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over