Vandaag brengt de in Nashville gevestigde singer-songwriter Scott Clay zijn nieuwste single uit, getiteld 'One for the Road'. Dit nummer is een voorproefje van zijn aankomende album 'Jade', dat gepland staat voor release in mei van dit jaar.

'One for the Road', tevens het openingsnummer van het nieuwe album, belichaamt oprechte vreugde voor de eenvoudige geneugten des levens. Scott deelt zijn inspiratie: "In eerste instantie worstelde ik met het concept van het nummer, beginnend met een refrein over liefde en relaties. Maar naarmate we dieper in het schrijfproces doken, streefde ik naar eerlijkheid en authenticiteit, waarbij ik mijn ervaringen van de afgelopen drie jaar vertaalde naar een liefde voor het rondreizen door het landelijke platteland. Optreden in een rustige pub, genieten van een koud biertje, of even pauzeren aan de kant van de weg om een boek te lezen en te luisteren naar een willekeurige radiozender terwijl anderen zich haasten door hun dagelijkse leven."

Het langverwachte zesde studioalbum van Scott Clay, getiteld 'Jade', komt uit in mei 2024. Dit album biedt een diepgaande blik op de wereld van de traditionele Americana muziek, waar de Amerikaanse singer-songwriter zijn luisteraars betovert met meeslepende verhalen. Zijn oprechte teksten en herkenbare stem voeren de luisteraar mee van funky jaren '60 klanken naar moderne experimentele folk ballades.

Beluister ‘One For The Road’ via: https://ffm.to/zm0k5d0

Meer informatie over Scott Clay lees je op zijn website of Facebook.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over