De populaire singer-songwriter Matt Simons maakte gisterenavond bij RTL Late Night bekend dat hij op vrijdag 7 oktober in 013 staat. Simons brak door met het nummer ‘With You’ door de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel heeft hij een grote hit met het nummer ‘Catch & Release’, wat geremixt is door het Nederlandse houseduo Deepend. Voorverkoop is per direct gestart.

Eén van de allereerste shows van Matt Simons was al in 013. Op 22 april 2013 stond hij met zijn goede vriend Chris Ayer voor een uitverkochte Kleine Zaal. En dat alles met één nummer: het prachtige ‘With You’. Het sloeg in Nederland in als een bom en werd daarna ook uitgeroepen tot 3FM Megahit. In een klap verkocht hij alle zalen uit waar hij stond.

In 2014 nam Simons een nieuw album op: ‘Catch & Release’. Ook hierop staat weer een mooie mix tussen jazzy pop, singer-songwriter en rock, zoals ook muzikanten als John Mayer en Jason Mraz die kunnen maken. Maar Matt Simons heeft toch een eigen sound. Zo hoorde ook het Nederlandse house duo Deepend, die de single ‘Catch & Release’ remixte. Het werd een grote hit in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Op 21 april maakte Matt Simons bij RTL Late Night zijn 2 grootste shows tot nu toe bekend, waaronder één in de grote zaal van 013 op vrijdag 7 oktober.

Vrijdag 7 oktober 2016 | aanvang 20:00 | zaal open 19:00

Tickets € 24 (excl. servicekosten) | Main | Voorverkoop per direct gestart
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Matt Simons
Datum: 
Vrijdag 7 oktober 2016
Locatie: 
013, Veemarktstraat 44, Tilburg

Reservatie:

Meer over