Gisterenavond vond in Opwijk weer singelpop plaats. Singelpop is een organisatie van radio Spitsfm. Met namen als Kate Ryan, Kaye Styles, Hadise en Lash kan het niet minder worden dan een groot feest en dat werd het zeker en vast ook. Radio Spitsfm zendde bovendien de grote show live uit.

Al van bij het begin toen Hadise het podium besteeg was iedereen al klaar voor een lange feestavond en het publiek was zeker al talrijk aanwezig. Na Hadise mocht namelijk Lash het podium op en Kristof van Lash heeft een zeer speciale band met Opwijk. Hij heeft er namelijk jarenlang gewoond en speelde dus zeker en vast een thuiswedstrijd. Maar ook Kaye Styles en afsluitende Kate Ryan zorgen voor een uniek evenement. Naarmate de avond vorderde groeide de massa steeds meer aan. Wij gingen trouwens gisterenavond met veel plezier richting Opwijk om alles vanop de eerste rij mee te maken.

Ondertussen hebben wij al foto's van Hadise toegevoegd aan ons fotoalbum. Niet alleen van het optreden maar ook van de signeersessie nadien en van tijdens het interview live in de mobiele studio van spits FM.

De komende dagen mag je nog vele foto's van de andere artiesten verwachten.

Hadise Singelpop
Website van Radio Spits FM of luister nu live radio spits FM op 87.8!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: