Simply The Best, The Musical is terug van weggeweest. Na een succesvolle eerste passage in ons land vorig jaar, keert de spectaculaire show over de muzikale carrière van Tina Turner terug naar België! Niet één maar twee nieuwe data staan op het programma. Vrijdag 3 mei in de Gentse Capitole en zaterdag 4 mei in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Het muzikale spektakel is een productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als ‘Elvis, The Musical’ en ‘All You Need Is Love - The Beatles Musical’. In de hoofdrol schittert Coco Fletcher. Al bijna 20 jaar belichaamt zij de populaire rock-n-rolldiva. Niet enkel de fysieke gelijkenis, maar ook haar unieke stemtimbre is treffend! Fletcher leeft zich enorm in in haar rol en wil Tina Turner zo nauwgezet mogelijk imiteren. "Tina Turner’s live-prestaties zijn totaal anders in vergelijking met die van andere artiesten. Ik ben altijd gefascineerd geweest door haar enorme energie en presence op het podium", aldus Fletcher. Ze wordt op het podium vergezeld van blueslegende Vasti Jackson, die de rol van Ike Turner vertolkt. Samen met het background-trio 'The Ikettes' en de band brengen zij de sound van de jaren ’60 tot ’90 weer helemaal tot leven.

Laat je meevoeren op een reis doorheen de glamoureuze carrière van een wereldster en beleef Tina Turner’s onsterfelijke hits als "What's Love Got To Do With It", "The Best", "Proud Mary", "Private Dancer" en "We Don't Need Another Hero". Simply The Best, The Musical. Een schitterende muzikale show op vrijdag 3 mei in de Capitole Gent en op zaterdag 4 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 augustus om 13u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Simply The Best, The Musical
Datum: 
Vrijdag 3 mei 2019
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over